Planet

Duurzaam bouwen zien wij als innovatie en uitdaging, daarom participeren wij in het project "ENDIS" (Energie Neutraal en Duurzaam In Staal ( www.endis.nl ).

Verder betekent duurzaamheid voor ons, dat afval via een erkend verwerker (waar mogelijk)wordt gerecycled voor hergebruik en zien wij CO2 reductie en het voorkomen van milieubelastende activiteiten als een gemeenschappelijke verantwoording. Onze aandacht  gaat op dit moment uit naar de inzet van duurzame energie tijdens het realiseren van onze projecten. Een beter leefklimaat en een blijvende positieve bijdrage aan het verbeteren van het milieu is voor ons een blijvende uitdaging voor de toekomst.

Heerkens van Bavel stimuleert het gebruik van FSC® hout dat afkomstig is uit verantwoord bosbeheer. Zo wordt namelijk bijgedragen aan het behoud van de natuur en biodiversiteit. De Forest Stewardschip Council® (FSC) spreekt van verantwoord bosbeheer indien er rekening wordt gehouden met sociale, ecologisch en economische aspecten die bij verantwoord bosbeheer horen.

ISO 14001

Certificaat NEN-EN-ISO 14001:2004

download PDF

FSC

FSC Certificaat

download PDF