Herinrichting Rabobank

Herinrichting van het bestaande kantoor van de Rabobank aan de Spoorlaan te Tilburg. Het pand is in zijn geheel gerenoveerd en uitgebreid met een extra etage (zes bouwlagen). De werkzaamheden die uitgevoerd zijn, zijn onder andere het herpositioneren van de entree aan de voor- en achterzijde, diverse interne aanpassingen en het aanpassen van de gevel.  Het pand heeft daardoor een totaal andere indeling en een modern uiterlijk gekregen.

Dit project is op basis van Lean uitgevoerd, met als resultaat een duurzaam pand, energiezuinig en klaar voor de toekomst, volgens de BREEAM eisen. Het ontwerpcertificaat van dit project is beoordeeld met het BREEAM Excellent label. Klik
hier
voor het BREEAM oplevercertificaat van Rabobank Tilburg.

Project:Herinrichting Rabobank
Locatie:Tilburg
Architect:Geert van den Oetelaar in samenwerking met Van Oers Weijers Architecten
Opdrachtgever:Rabobank Tilburg e.o. te Tilburg
Omvang:5.400 m2

< terug