Hoofdkantoor ZLTO

Een karakteristiek, eigentijds gebouw, door zijn bouwstijl verwijzend naar golvend graan en naar waar ZLTO voor staat; belangenbehartiger van boeren en tuinders. 

Het is een transparant gebouw. De laatste snufjes op het gebied van duurzaamheid zijn toegepast. De gebruikte materialen zijn zoveel mogelijk herbruikbaar. Uniek is dat bij het stoken van de ketel tegelijkertijd warmte en elektriciteit wordt geproduceerd. Een ander uniek kenmerk is het vegetatiedak, een daktuin aangelegd met planten, heesters en kruiden, waarvan de kruiden worden gebruikt in het restaurant. De tuin is een verlengde van de kantoorruimte binnen en kan worden gebruikt om te werken en/of te vergaderen.

Project:Hoofdkantoor ZLTO
Locatie:‘s-Hertogenbosch
Architect:De Architecten Cie te Amsterdam
Opdrachtgever:NCB Onroerend Goed B.V.
Omvang:4.500 m2

< terug